group-of-school-kids-raising-hands-in-classroom-PF36XQ9
Kreni spreman u školu
Bojite se da će vaše dijete možda imati poteškoće u svladavanju školskih izazova? Da mu nedostaje pažnja, koncentracija, teško se verbalno izražava? Ili jednostavno želite da Vaše dijete prođe program razvoja kognitivnih funkcija.
opširnije…
happy-girl-with-book-writing-to-notebook-at-home-P8CZTNE
Nauči kako učiti
Tko ne bi htio da mu je dijete samostalan i učinkovit učenik, koji zna obrađivati informacije, donositi odluke, kritički razmišljati i planski rješavati probleme?
opširnije…
tired-student-boy-with-laptop-computer-at-home-PGSVQCQ

Poteškoće u učenju
Bez obzira na poteškoće koje vaše dijete ima, bilo da se radi o poremećaju pažnje (ADD/ADHD), autizmu, darovitosti, uobičajenim poteškoćama u učenju (problemi s čitanjem, pisanjem, računanjem) ili genetski uvjetovanim stanjima (Down sindrom), pomoću Feuerstein metode može unaprijediti svoj način razmišljanja, učenja, a time i boljih ishoda u životu.
opširnije…
group-of-students-and-teacher-with-papers-or-PFWRFVM

Trening za odrasle
S početkom rada mnogi poticaji otpadaju, počinjemo ograničavati svoj način razmišljanja na onaj koji traži struka, odnosno poslodavac i mnoge veze među neuronima propadaju. Dobra vijest je da se tijekom života mogu stvarati nove veze između neurona, ali samo ako mozgu dajemo nove zadatke i izazove.
opširnije…

Kognitivni trening za starije
Brojna istraživanja pokazuju da starenjem, među ostalim, opadaju mnoge kognitivne funkcije – pamćenje, pažnja, sposobnost rješavanja problema,  prostorna orijentacija, vidna percepcija, brzina obrade informacija. Opadanje mentalnih sposobnosti možemo spriječiti ili zaustaviti aktivacijom mozga raznim izazovima.
opširnije…
senior-woman-suffering-from-neck-pain-at-home-PUGE6Y7

Kognitivni trening kod povreda mozga
Doživjeli ste moždani udar? Prometnu nesreću, pad ili neki drugi događaj u kojemu je ozljedu pretrpio i Vaš mozak, i sada osjećate posljedice u svakodnevnom životu?
Uz ostale oblike rehabilitacije, potreban Vam je i kognitivni trening, koji Vam može pomoći da se lakše vratite u što kvalitetniju svakidašnjicu.
opširnije…